Κλίπερς: Βαριά ήττα από τους Νάγκετς στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Λέοναρντ! (vid)

Ο Καουάι Λεονάρντ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Κλίπερς, οι οποίοι όμως γνώρισαν βαριά ήττα από τους Νάγκετς με 91-111.

Κλίπερς: Βαριά ήττα από τους Νάγκετς στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Λέοναρντ! (vid)

Στο τρίτο φιλικό της σεζόν για τους Κλίπερς, ο Καουάι Λέοναρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στο Λος Άντζελες κόντρα στους Νάγκετς.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν απέτρεψε την ομάδα του Λος Άντζελες να γνωρίσει βαριά ήττα στο Staples Center από το Ντένβερ με 91-111.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 29-23. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο δωδεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 61-52 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο και στην τετάρτη περίοδο όμως οι Νάγκετς κράτησαν χαμηλά τους Κλίπερς στο σκοράρισμα (πέτυχαν από 15 πόντους σε κάθε δωδεκάλεπτο), ενώ στο ίδιο διάστημα σημείωσαν συνολικά 59 πόντους, φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Ο Καουάι Λέοναρντ αγωνίστηκε για 11 λεπτά, έχοντας σε αυτό το διάστημα 7 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο, με τον Μόντρεζλ Χάρελ να προσθέτει 15 πόντους και 7 ριμπάουντ για το Λος Άντζελες.

Για τους νικητές ο Μάικ Μπίσλεϊ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκορ, ενώ οι Μίλσαπ και Γιόκιτς σημείωσαν από 13 και 10 πόντους, 11 ριμπάουντ αντίστοιχα.