Μπακς: 12.616 θεατές πήγαν για να δουν το οικογενειακό διπλό της ομάδας! (pic+vid)

Στο πρώτο ανοιχτό διπλό των Μιλγουόκι Μπακς το «παρών» έδωσε ένας εξωπραγματικός για τα ελληνικά δεδομένα αριθμός θεατών...

Μπακς: 12.616 θεατές πήγαν για να δουν το οικογενειακό διπλό της ομάδας! (pic+vid)

Οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς πάτησαν το παρκέ του «Fiserv Forum» ξανά για το open scrimmage της ομάδας. Όπως ήταν φυσικό οι αδερφοί Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης και ο Θανάσης βρέθηκαν κι αυτοί στο οικογενειακό διπλό της ομάδας. Ωστόσο αυτό που πραγματικά έκανε εντύπωση, ήταν ο εξωπραγματικός αριθμός των θεατών που έδωσαν κάτι παραπάνω από δυναμικό «παρών» για να παρακολουθήσουν το εσωτερικό φιλικό των παικτών.

Συγκεκριμένα συνολικά στο γήπεδο των Μπακς βρέθηκαν 12.616 φίλοι για να τους αποθεώσουν ενόψει της νέας σεζόν. Πραγματικά ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα νούμερο. Φυσικά η διοίκηση των «ελαφιών» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο «Fiserv Forum» για να αποθεώσει την ομάδα των Αντετοκούνμπο.

Να σημειώσουμε πως ο «Greek Freak» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι ας ήταν οικογενειακό φιλικό το παιχνίδι. Ο Γιάννης σημείωσε 29 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ του «αγώνα» και ενθουσίασε το κοινό.

Δείτε τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο: