Γιάννης: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική!»

Ο δικός μας «Greek Freak», στο πλαίσιο της Media day των Μιλγουόκι Μπακς, μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα.

Γιάννης: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πολιορκήθηκε», όπως ήταν αναμενόμενο, στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς, μιλώντας μεταξύ άλλων για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας, τη νέα συνύπαρξη με τον αδελφό του, Θανάση, αλλά και τη free agency.

Όσον αφορά τη συνέχειά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Giannis ήταν απόλυτος τονίζοντας πως δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι υποχρεώσεις του με την «επίσημη αγαπημένη».

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» τοποθετήθηκε αρχικά μιλώντας για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό της «γαλανόλευκης»: «Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι όμορφο να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Όλα είναι εμπειρίες, που χρησιμοποιείς για την επόμενη φορά. Σίγουρα πάντως, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική!».