Σερζ Ιμπάκα: «Θα είμαι πάντα εκεί για την εθνική Ισπανίας»

Ο παίκτης των Τορόντο Ράπτορς, εξέφρασε μέσω δηλώσεων του πως είναι πάντα σε αναμονή και πανέτοιμος να βοηθήσει την «φούριας ρόχας» όποτε και αν τον χρειαστεί, ενώ τόνισε και τον λόγο της απουσίας του από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Σερζ Ιμπάκα: «Θα είμαι πάντα εκεί για την εθνική Ισπανίας»

Η εθνική Ισπανίας στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Κίνα πριν από μερικές εβδομάδες και ο Σερζ Ιμπάκα εξέφρασε το πόσο δυσαρεστημένος νιώθει που δεν μπόρεσε να συμμετέχει στο φετινό Μουντομπάσκετ με την «φούριας ρόχας», προσθέτοντας στην σπουδαία καριέρα του ένα παγκόσμιο κύπελλο.

Παρόλα αυτά ο περσινός πρωταθλητής του NBA με τους Τορόντο Ράπτορς, τονίζει πως νιώθει ακόμα μέλος της αλλά και πως είναι πάντοτε σε ετοιμότητα όποτε και αν τον χρειαστούν, στέλνοντας ένα μήνυμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιμπάκα: «Δεν ήταν εύκολη υπόθεση... Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στο ΝΒΑ, πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω με την εθνική. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Κάθε φορά που μου ζητούσαν να παίξω στην εθνική, ερχόμουν. Υπήρξαν καλοκαίρια που ήθελα να έρθω όμως δεν με κάλεσαν. Φέτος δεν μπόρεσα να έρθω για προσωπικούς λόγους, για την ακρίβεια είχα κάποια οικογενειακά ζητήματα. Πάντα όμως θα είμαι εκεί»