Επιβεβαίωση και από Ντουράντ: «Δεν πρόκειται να παίξω φέτος»

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει συμφωνήσει με τους Νετς να μην αγωνιστεί καθόλου στη φετινή (2019-2020) σεζόν. 

Επιβεβαίωση και από Ντουράντ: «Δεν πρόκειται να παίξω φέτος»

Oι Νετς ενημέρωσαν πως ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα καταφέρει να παίξει στη φετινή σεζόν και τώρα ήρθε η σειρά του παίκτη να τονίσει το γεγονός. Στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στη φετινή χρονιά (2019-2020) στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που αποχώρησε από τους Ουόριορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε τα εξής: «Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα παραπάνω από ό,τι πρέπει. Θα δουλέψω σκληρά για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου. Έχουμε μιλήσει με το Σον Μαρκς (τζένεραλ μάνατζερ) κι έχουμε συμφωνήσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστώ φέτος», εξήγησε αρχικά ο «KD», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ομάδα και από τους «πολεμιστές» να υπογράψει στους Μπρούκλιν Νετς: «Ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Ήθελα να παίξω σε μια διαφορετική ομάδα και απλά το έκανα. Σκέφτηκα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα τις προτάσεις των άλλων ομάδων. Δεν σκέφτομαι τι αφήνω πίσω μου, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Πήρα μια απόφαση σκεφτόμενος τον εαυτό μου και μόνο».