Μανού Τζινόμπιλι: «Μου λείπουν τα αποδυτήρια, το αίσθημα της ομάδας...» (vid)

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε στην κάμερα του ESPN, τονίζοντας τα πράγματα που του λείπουν περισσότερο αλλά και αυτά που δεν του λείπουν και τόσο, όσο βρισκόταν στην ενεργό δράση.

Μανού Τζινόμπιλι: «Μου λείπουν τα αποδυτήρια, το αίσθημα της ομάδας...» (vid)

Ένας εκ των κορυφαίων του είδους, ο Μανού Τζινόμπιλι, μιλώντας στην κάμερα του αμερικανικού ESPN, ρωτήθηκε τόσο για αυτά που του λείπουν τώρα που είναι πλέον με... πολιτικά (έχει αποσυρθεί από το 2018) όσο και γενικά για την θρυλική καριέρα του φορώντας την φανέλα των Spurs στο NBA αλλά και φορώντας το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τόνισε: «Μου λείπουν περισσότερο τα αποδυτήρια, τα δείπνα μετά τα παιχνίδια. Η προετοιμασία, η αίσθηση ότι θα βγούμε εκεί έξω ως ομάδα».

Ενώ ανέφερε και εκείνα για τα οποία χαίρεται που άφησε πίσω του αποχωρώντας από την ενεργό δράση: «Δε μου λείπουν τα ταξίδια, τα back to back παιχνίδια με την κούραση που είχε το συνεχόμενο πρόγραμμα».

Παράλληλα, ο θρύλος της ομάδας του Σαν Αντόνιο, αναφέρθηκε και στις φετινές superteams που έχουν δημιουργηθεί στον μαγικό κόσμο του NBA: «Ανυπομονώ να δω τις νέες ομάδες που έχουν διαμορφωθεί. Θέλω να δω πως θα λειτουργήσουν όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες μαζί».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μανού Τζινόμπιλι: