ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε ο πρώην NBAer Αντρέ Έμετ

Ο πρώην παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις και των Νετς, Αντρέ Έμετ,  δολοφονήθηκε στο Ντάλας των ΗΠΑ το βράδυ της Κυριακής (22/9).

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε ο πρώην NBAer Αντρέ Έμετ

Ένας όχι και τόσο γνωστός από το πέρασμα του στο NBA παίκτης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 37 ετών. Ο λόγος για τον Αντρέ Έμετ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Ντάλας το βράδυ της Κυριακής (22/9).

Ο Έμετ είχε φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τέξας Τεκ, ενώ είχε γίνει draft με το νούμερο 35 το 2003, από την ίδια ομάδα που έκανε draft τον Κέβιν Ντουράντ, τους Σιάτλ Σούπερσονικς.

Το τελευταίο όμως διάστημα ο πρώην παίκτης των Γκρίζλις, προετοιμαζόταν για ένα ταξίδι στην Κίνα μαζί με μια επίλεκτη ομάδα της BIG3, στην οποία θα συμμετείχαν και οι Αμάρε Στούντεμαϊρ, Στίβεν Τζάκσον, Ρέτζι Έβανς, Γουίλ Μπάινουμ, Κόρι Μαγκέτι, Ρασάρντ Λούις, καθώς το φετινό καλοκαίρι ήταν ο μόλις δεύτερος σκόρεr της BIG3, πίσω μόνο από τον Τζο Τζόνσον.

Σε μια πλούσια αλλά ιδιαίτερη καριέρα, ο Έμετ είχε αγωνιστεί κατά σειρά με τους Μέμφις Γκρίζλις, Όστιν Τόρος, Λιέτουβος Ρίτας, Λος Άντζελες Ντιφέντερς, Λιέγη, Πο-Ορτέζ, Μαρίνος Ανζοατέγκι, Σαντόνγκ Λάιονς, Μετς ντε Γκουαϊνάμπο, Φουτζιάν Στάρτζεονς, Ρένο Μπίγκχορνς, Νιου Τζέρσι Νετς, Σπόρτιγκ Ριάντ, Αμτσίτ, Κοκοντρίλος, Χαλκόνες, Πιράτας, Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Μεράλκο Μπολτς, Τζεοντζού, Γκουάρος ντε Λάρα, Καπιτάνες Αρεσίμπο.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο MVP του All-Star Game της G-League του 2015.