Μάτζικ vs Ντουράντ: Η νέα κόντρα του NBA!

Ο Μάτζικ Τζόνσον επέκρινε τον Κέβιν Ντουράντ για την επιλογή του να μετακομίσει στο Μπρούκλιν με τον 30χρονο άσο να απαντά οργισμένα στο Twitter.

Μάτζικ vs Ντουράντ: Η νέα κόντρα του NBA!

Νέα κόντρα ξεκίνησε το NBA ανάμεσα σε Μάτζικ Τζόνσον και Κέβιν Ντουράντ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του θρύλου των Λέικερς αναφορικά με την απόφαση του πρώην άσου των Ουόριορς να συνεχίσει την καριέρα του στους Νετς.

Στην εκπομπή First Take ο Τζόνσον όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα, επέκρινε τον 30χρονο σούπερ σταρ για την επιλογή του: «Ελπίζω να βρει την ευτυχία. Αν δεν μπορείς να την βρεις στο Γκόλντεν Στέιτ, πού θα την βρεις; Πρώτα απ' όλα πρέπει να δώσω τα εύσημα στον Κάρι που είπε ότι ξέρετε κάτι... είμαι δύο φορές MVP, θα κάνω πίσω για να κερδίσουμε. Θα δώσω στον Τόμπσον τα εύσημα επειδή είναι εκείνος που το παιχνίδι του "υπέφερε" πιο πολύ. Ακουμπούσε πολύ παραπάνω την μπάλα πριν ο KD πάει στους Ουόριορς και είπε.. είμαι ΟΚ με αυτό αρκεί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Ακόμα ο και Ντρέιμοντ Γκριν έπρεπε να κάνει πίσω. Οπότε Κέβιν, αν έχεις κερδίσει back to back τίτλους και είσαι MVP πού αλλού θα βρεις την ευτυχία. Θέλω να την βρει γιατί όταν κοιτάω τον Τζόρνταν, τον Κόμπι, ο Ντουράντ είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ της λίγκας, οπότε θέλω να είναι χαρούμενος, αλλά δεν ξέρω που θα είναι χαρούμενος αν δεν μπορεί να είναι στο Γκόλντεν Στέιτ».

Η τοποθέτηση του Μάτζικ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ντουράντ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Απαίσια άποψη. Είναι ανακυκλωμένες μαλ@@@@». Λίγο αργότερα βέβαια φαίνεται ότι μετάνιωσε για την τοποθέτησή του και έσβησε το «τιτίβισμά» του.