Ο Διευθυντής των Ρόκετς: «Στη Δύση είμαστε εμείς το φαβορί»

Ο GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, παρά τον ανταγωνισμό στη περιφέρεια του, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την ομάδα του ως το μεγάλο φαβορί στη Δύση.

Ο  Διευθυντής των Ρόκετς: «Στη Δύση είμαστε εμείς το φαβορί»

Φέτος η Δύση θα είναι... άγρια. Βλέπετε, υπάρχουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Λέικερς των Ντέιβις και Τζέιμς, οι Κλίπερς των Λέοναρντ και Τζορτζ, ενώ τόσο η Γιούτα, όσο και το Ντένβερ διαθέτουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ομάδες.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, ο Γενικός Διευθυντής των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την ομάδα του ως το μεγάλο φαβορί στη Δύση για την πρώτη θέση. Ίσως σε αυτό παίζει ρόλο και η προσθήκη του Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος θα κάνει ντουέτο με τον σπουδαίο Τζέιμς Χάρντεν.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Ναι, είμαστε το φαβορί της δυτικής περιφέρειας. Θα είναι μία σκληρή κούρσα και φέτος. Οι Κλίπερς, οι Λέικερς και οι Γιούτα Τζαζ είναι πολύ φιλόδοξες ομάδες. Επίσης, πιστέυω ότι ο κόσμος υποτιμά τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Εμείς τους σεβόμαστε.

Αν ξεκινήσουμε τη σεζόν με επτά νίκες και έντεκα ήττες, θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα τον Απρίλιο, θέλουμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα αγωνιστούμε για την πρώτη θέση της περιφέρειας».