Ντένις Ρόντμαν:«Η Μαντόνα μου προσέφερε είκοσι εκατομμύρια δολλάρια για να αποκτήσουμε παιδί»

Ο Ντένις Ρόντμαν σε συνέντευξή του στο «The Breakfast Club» αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με την Μαντόνα το 1993.

Ντένις Ρόντμαν:«Η Μαντόνα μου προσέφερε είκοσι εκατομμύρια δολλάρια για να αποκτήσουμε παιδί»

Η Μαντόνα φαίνεται να ήταν πρόθυμη να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσει ένα μωρό, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος εμφανίστηκε στο «The Breakfast Club» και αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με την βασίλισσα της πόπ το 1993.
Συγκεκριμένα ο 58χρονος πρώην πάουερ φόργουορντ υποστήριξε πως η 61χρονη τραγουδίστρια του προσέφερε είκοσι εκατομμύρια δολλάρια για να κάνουν παιδί.


Eπίσης είπε πως η Μαντόνα έστειλε ιδιωτικό τζέτ στο Λάς Βέγκας όπου βρισκόταν εκείνος για να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο Βέγκας με το τζέτ και εξέφρασε την ανησυχία του ότι το παιδί που έχει κάνει η τραγουδίστρια με τον Κάρλος Λεόν είναι επίσης αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής.


Σύμφωνα με το Page Six ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.Ο παλιός στάρ του NBA έχει ένα παιδί από την πρώτη του σύζυγο και 2 παιδιά από την τρίτη του σύζυγο.


Αναλυτικά δήλωσε:

«Μου είπε στο τηλέφωνο: "Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία" και της είπα: "Τι είναι αυτό;". Ξέρεις ήθελε να...»«Μου είπε ότι αν έμεινε έγκυος θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί»,