Ντόκ Ρίβερς:«Έτσι έπεισαν οι Κλίπερς τον Λέοναρντ»

Σε δηλώσεις του στη New York Times, ο Ντόκ Ρίβερς εξήγησε πως οι Κλίπερς απέσπασαν το «ναι» του Καουάι Λέοναρντ.

Ντόκ Ρίβερς:«Έτσι έπεισαν οι Κλίπερς τον Λέοναρντ»

Ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις μεταγραφές της καλοκαιριού στο NBA. Ο MVP των φετινών τελικών Καουάι Λέοναρντ από τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς στους Λός Άντζελες Κλίπερς.


Ο Ντόκ Ρίβερς, προπονητής της ομάδας του Λ.Α., μιλώντας στην New York Times εξήγησε πώς οι Κλίπερς προσέγγισαν τον Λέοναρντ, ώστε να εισπράξουν την θετική του απάντηση.

Συγκεκριμένα ανέφερε :«Είχαμε μία συνάντηση με τον Καουάι στο σπίτι μου στο Μαλιμπού και νιώσαμε πως είχαμε το πάνω χέρι.

Οι Λέικερς είχαν επίσης συνάντηση με τον Λέοναρντ και είχαν ετοιμάσει μία ολόκληρη ιστορία για αυτόν, προκειμένου να τους επισκεφτεί στις νέες εγκαταστάσεις τους.Αυτός είπε: “Όχι, μπορείτε να έρθετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω”.

Από την άλλη σε μας όμως είπε: “Ναι θα έρθω στο σπίτι σου”.

Όταν το ακούσαμε αυτό νιώσαμε σαν να θέλει να έρθει στην ομάδα μας.

Έρχεται στη συνάντηση στο σπίτι μου, σφίγγουμε τα χέρια και μιλούσε. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για μία συνάντηση κατά την οποία θα προσπαθούσαμε να εκμαιεύσουμε πράγματα από αυτόν. Τελικά, αυτός ήταν που μιλούσε και μας είπε ακριβώς αυτό που θέλαμε να ακούσουμε:

Είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να παίξω για σένα” και με δείχνει.. Κύριε Μπάλμερ είπε στον ιδιοκτήτη μας, λατρεύω ό,τι κάνεις, αλλά η ομάδα σου δεν είναι αρκετά καλή. Αν δεν την αλλάξεις, τότε δεν έρχομαι».