Οι Σίξερς αποκάλυψαν το άγαλμα για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Οι Σίξερς τίμησαν την ιστορία τους, φτιάχνοντας άγαλμα προς τιμήν ενός εκ των κορυφαίων παικτών τους. Ο λόγος για τον θρυλικό Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση. 

Οι Σίξερς αποκάλυψαν το άγαλμα για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ. Έγινε Ντραφτ από τους Σίξερς το 1984 στο νούμερο "5", δύο θέσεις μετά τον (καλό του φίλο) Μάικλ Τζόρνταν. Ο σπουδαίος φόργουορντ, αγωνίστηκε στη Φιλαντέλφια για οκτώ σεζόν (1984-1992). Δεν κατάφερε να οδηγήσει την τότε ομάδα του ψηλά, αλλά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του συλλόγου σε εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 1992 με την Dream-Team, όταν μετακόμισε στους Σανς έφτασε μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ το 1993 κατέκτησε και το μεγάλο βραβείο του MVP του πρωταθλήματος. Οι Σίξερς, λοιπόν, θέλησαν να τιμήσουν την ιστορία τους, φτιάχνοντας άγαλμα προς τιμήν του σπουδαίου Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο μεγάλος σούπερ-σταρ του παρελθόντος έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση και με το γνωστό του χιούμορ, θέλησε να αστειευτεί. Αντιμετωπίζοντας συχνά-πυκνά πρόβλημα με τα κιλά του, σχολίασε πως "Δεν νομίζω να ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος", με το κοινό να γελά με την ατάκα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ.