Χάουαρντ: «Αγαπώ να παίζω στο Λος Άντζελες!» (vid)

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ φαίνεται πως ανανεώθηκε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, καθώς μέσω συνέντευξης του στην κάμερα του ESPN μιλάει για όλες τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και το πόσο ευλογημένος νιώθει με την επιστροφή του στο Λ.Α.

Χάουαρντ: «Αγαπώ να παίζω στο Λος Άντζελες!» (vid)

Ο Χάουαρντ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αρκετούς παίκτες που έχουν περάσει πολλά, αλλά έχουν ακούσει ακόμα περισσότερα κατά την διάρκεια της καριέρας τους. Ο ίδιος παραδέχθηκε πως το περασμένο καλοκαίρι «έπιασε» πάτο, όμως τώρα πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία την οποία δεν θα αφήσει να πάει χαμένη.

Αναφορικά με το περασμένο καλοκαίρι ο Ντουάιτ τονίζει:

«Δεν είχε να κάνει με το μπάσκετ. Ήταν πράγματα που γινόντουσαν στην προσωπική μου ζωή. Ψυχικά και σωματικά. Δεν είχε να κάνει τίποτα με έμενα ως παίκτη ή κάτι τέτοιο. Ήταν προσωπικά πράγματα που έπρεπε να βρω και με έκαναν δυνατότερο».

Συνεχίζει, μιλώντας για τον κόσμο και την πόλη του Λος Άντζελες στην οποία επιστρέφει έπειτα από 6 χρόνια:

«Δεν πήρα ποτέ τίποτα... άρρωστο από τους οπαδούς εδώ. Αγάπησα αυτή την πόλη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα και ξεκίνησα να παίζω στο ΝΒΑ. Ποτέ δεν είχα τίποτα με κανέναν. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ να παίζω στο Λος Άντζελες. Είμαι πίσω οπότε ότι έγινε παλιά δεν μετράει για εμένα. Όλοι θα έχουμε μια καινούργια αρχή. Έχουν περάσει 6 χρόνια, το 2020 θα είναι επτά. Το επτά είναι για νέα ξεκινήματα. Θέλω να δείξω στους οπαδούς ότι η μοναδική μου αφοσίωση είναι να βάλω ακόμα ένα λάβαρο εδώ στο Λος Άντζελες».

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον το φετινό καλοκαίρι:

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Είχα μια ευκαιρία να απομονωθώ. Όχι από τους ανθρώπους, αλλά να απομονωθώ και να γίνω πιο ισορροπημένος. Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ σημαντικό. Η δουλειά μου εδώ είναι να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είναι να μπω σε καυγάδες με τον Σακίλ και τον Κόμπι ή όποιον άλλον. Δεν θα αφήσω τίποτα να με αποπροσανατολίσει από το να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει ένα πρωτάθλημα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τις δηλώσεις του Χάουαρντ: