Mέισον για Αντετοκούνμπο: «Ένας νταής ύψους 2.11 στο παρκέ»

Ο Φρανκ Μέισον θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς και ο Αμερικανός πλέι-μέικερ εκθείασε τις δυνατότητες του Έλληνα MVP του ΝΒΑ. 

Mέισον για Αντετοκούνμπο: «Ένας νταής ύψους 2.11 στο παρκέ»

Ο Φρανκ Μέισον προστέθηκε στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, ερχόμενος από τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Έλληνα φόργουορντ και εκθείασε τις δυνατότητες του Έλληνα MVP στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Ο Γιάννης είναι ένας νταής 211 εκατοστών στο παρκέ. Είναι ασταμάτητος στον αιφνιδιασμό, παίζει στον... αυτόματο μέσα στη ρακέτα, είναι ταπεινός και ακούει τους προπονητές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του και θα κάνει τη δουλειά μου ευκολότερη.

Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και να τον αντιμετωπίσω ένας με έναν στο Λας Βέγκας στο Summer League. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα. Δούλεψα και με τους Μίντλετον και Κόνατον. Όλοι γινόμαστε καλύτεροι όταν βλέπουμε το πως δουλεύει ο Γιάννης. Είναι εθισμένος στην σκληρή δουλειά. Ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα παίξω με έναν τέτοιο αθλητή».