Ανατροπή δεδομένων με Γουίλιαμς-Γκος: Κοντά στο ΝΒΑ και τους Τζαζ!

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Γιούτα Τζαζ για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει, θα πληρώσει nba-out στους Πειραιώτες. 

Ανατροπή δεδομένων με Γουίλιαμς-Γκος: Κοντά στο ΝΒΑ και τους Τζαζ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του ΝΒΑ και συγκεκριμένα με τους Τζαζ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Τα δικαιώματα του τα έχει η Γιούτα, η οποία τον επέλεξε στο νούμερο "55" στο Draft του 2017.

To ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό ήταν και είναι ανοιχτό. Ο παίκτης έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και για τη νέα σεζόν, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 δολάρια. Υπήρχαν σκέψεις παραχώρησης του, η Ζαλγκίρις Κάουνας είχε δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον, αλλά είχε ενημερώσει τον Αμερικανό γκαρντ πως δεν μπορεί να του καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο.

Ακολούθως, τέθηκε θέμα να καλύψουν οι "ερυθρόλευκοι" ένα μέρος του συμβολαίου του (συγκεκριμένα περίπου το μισό) για να συνεχίζει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στη Ζαλγκίρις, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν, πως το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, καθώς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του ο προπονητής Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο ατζέντης του παίκτη, πάντως, ήταν γνωστό πως κινείται στην αγορά, ψάχνοντας εναλλακτικές λύσεις για τον πελάτη του. Όχι μόνο στην Ευρώπη όπως φαίνεται, αλλά και στο ΝΒΑ, καθώς δημοσίευμα του Eurohoops επισημαίνει πως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι μία... ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στους Γιούτα Τζαζ. Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, τότε ο Αμερικανός γκαρντ θα πληρώσει και nba-out στον Ολυμπιακό, το οποίο θα φτάσει κοντά στο 1.000.000 δολάρια!