Ντέιβις: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ο Άντονι Ντέιβις μετακόμισε στους Λέικερς και ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στον κόσμο, ενώ δεν έκανε αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ντέιβις: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ύστερα από μία γεμάτη επταετία στους Πέλικανς, ο Άντονι Ντέιβις μετακόμισε στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο κορυφαίος ψηλός στο ΝΒΑ, πλέον, κάνει όνειρα για συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του, τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ραζάν Ρόντο, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Έιβερι Μπράνλτι και Ντάνι Γκριν.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ, παραχώρησε συνέντευξη στις ΗΠΑ και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον κόσμο. Μάλιστα, σε αναφορά του σε άλλους σπουδαίους παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή, δεν ανέφερε καθόλου του MVP της Λίγκας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Νομίζω πως κάνω πολλά πράγματα που άλλοι δεν μπορούν και αφορούν σε ένα πλήρες παιχνίδι. Μπορεί να μπλοκάρω, να παίξω στην περιφέρεια, να αμυνθώ, να κάνω αλλαγές στις άμυνες μεταξύ 1-5, να σκοράρω καλάθια. Θέλω να γίνω ο πιο κυριαρχικός παίκτης και θα συνεχίσω να το κάνω.

Προφανώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Καουάι, ο Ντουράντ, ο ΛεΜπρόν, ο Στεφ που μπορούν να κάνουν τα ίδια. Είναι σπουδαίοι, ταλαντούχοι παίκτες, Hall of Famers κι αυτό το παιχνίδι μας γίνεται διασκεδαστικό. Ο καθένας θέλει να γίνει ο καλύτερος στη λίγκα. Ο καθένας θέλει να κυριαρχεί και για αυτό το λόγο όταν ο ανταγωνισμός μας βγαίνει στο γήπεδο, τότε είναι απολαυστικό να μας παρακολουθείτε».