O Αντετοκούνμπο στο νο.75 της λίστας του Forbes

Μετά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ο Έλληνας άσος συμπεριλήφθηκε και στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους στον κόσμο

O Αντετοκούνμπο στο νο.75 της λίστας του Forbes

Μία θέση στην λίστα του «Forbes» με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές και μη στον κόσμο κατέχει ο Γιάννης Αντεκοκούμπο.

Ο Έλληνας άσος κατέκτησε εφέτος το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ και τοποθετήθηκε στην 75η θέση της σχετικής λίστας του «Forbes».

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αθλητής αμείφθηκε με το ποσό των 43,3 εκατομμυρίων δολαρίων τον προηγούμενο χρόνο και συγκεκριμένα με 24 εκατομμύρια από τους Μπακς και 19 εκατομμύρια από τους χορηγούς.

Ποσά τα οποία αναμένεται να αυξηθούν με βάση και τη νέα συμφωνία που πρόκειται να του προσφέρει η ομάδα του για να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, όσον αφορά την λίστα του «Forbes» με τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, ο «Greek Freak» βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Μπροστά του έχει τους ΛεΜπρον Τζέιμς (89 εκατομμύρια), Στέφεν Κάρι (79,8 εκατομμύρια), Κέβιν Ντουράντ (65,4 εκατομμύρια), Ράσελ Γουέσμπρουκ (53,7 εκατομμύρια), Τζέιμς Χάρντεν (47,7 εκατομμύρια), Κρις Πολ (43,8 εκατομμύρια) και Κάιρι Ίρβινγκ (43,3 εκατομμύρια).