Λέοναρντ: Παίρνει το χρόνο του και αποφασίζει τις επόμενες ημέρες

Ο Καουάι Λέοναρντ συναντήθηκε με τρεις ομάδες και εξετάζει τις επιλογές του χωρίς να βιάζεται. Πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας η ανακοίνωση της απόφασής του.

Λέοναρντ: Παίρνει το χρόνο του και αποφασίζει τις επόμενες ημέρες

Όλο το NBA αναμένει με ενδιαφέρον την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ όσον αφορά στο μέλλον του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο "klaw" δεν θα αποφασίσει για το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του εντός της ημέρας, αλλά θα πάρει το χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη για τον ίδιο επιλογή, η οποία πιθανότατα θα γνωστοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο 28χρονος άσος ψάχνει ένα μαξ συμβόλαιο, με τους Ράπτορς να του προσφέρουν το μεγαλύτερο που μπορεί να βρει στη λίγκα. Από εκεί και πέρα με αξιώσεις τον διεκδικούν οι Κλίπερς και περισσότερο οι Λέικερς.

Αυτές είναι οι τρεις ομάδες με τις οποίες ο Καουάι είχε συνάντηση, αφού οι Νικς αποφάσισαν να μην συναντηθούν με τον παίκτη για μην χάσουν πολύτιμο χρόνο στην αναζήτηση νέων παικτών.