Οι Πέλικανς πληρώνουν στη Φενέρμπαχτσε τη ρήτρα για τον Μέλι

Ο Νικολό Μέλι οδεύει για το ΝΒΑ. Οι Πέλικανς είναι έτοιμοι να πληρώσουν στη Φενέρμπαχτσε την ρήτρα αποδέσμευσης, για την απόκτηση του Ιταλού πάουερ-φόργουορντ. 

Οι Πέλικανς πληρώνουν στη Φενέρμπαχτσε τη ρήτρα για τον Μέλι

Οι Πέλικανς είναι έτοιμοι να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης στη Φενέρμπαχτσε, για την απόκτηση του Νικολό Μέλι! Η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Τούρκους και η επίτευξη της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου.

Η ομάδα από το ΝΒΑ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Ιταλό διεθνή φόργουορντ, για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Φενέρμπαχτσε θα χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του ρόστερ της.

Nωρίτερα, ο Νικολό Μέλι αγωνιζόταν στη Μπάμπεργκ (2015-2017) για μία διετία, ενώ από το καλοκαίρι του 2017, είναι μέλος της Φενέρμπαχτσε. Στο παρελθόν (2010-2015) ήταν μέλος της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Πέλικανς βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης. Θα παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον σούπερ-σταρ τους Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς, παίρνοντας σημαντικά ανταλλάγματα, ενώ ας μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες έκαναν δικό τους στο νούμερο "1" του Draft τον Ζάιον Γουίλιαμσον, το μεγάλο ταλέντο του αμερικανικού μπάσκετ.