Λέικερς: Παρουσία Μάτζικ το ραντεβού με Λέοναρντ!

Το «παρών» στη συνάντηση των Λέικερς και Καουάι Λεόναρντ αναμένεται να δώσει ο Μάτζικ Τζόνσον.

Λέικερς: Παρουσία Μάτζικ το ραντεβού με Λέοναρντ!

Ο Καουάι Λέοναρντ μετά από απόλυτα επιτυχημένη χρονιά με τους Ράπτορς με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και τον τίτλο του MVP των Τελικών του NBA είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μεταξύ των ομάδων που θα συζητήσουν για την απόκτηση του "klaw" είναι και οι Λέικερς. Όπως αναφέρει η Λος Άντζελες Τάιμς, ο Λέοναρντ θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο των «λιμνανθρώπων», Τζίνι Μπας, ενώ παρών αναμένεται να είναι και ο Μάτζικ Τζόνσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θρυλικός άσος των Λέικερς δεν μπορεί να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους κανόνες του NBA, εφόσον δεν κατέχει κάποιο ρόλο στον οργανισμό. Ωστόσο, την παρουσία του στη συνάντηση φέρεται να πρότεινε ο ίδιος ο Λέοναρντ.

Στο ραντεβού των δύο πλευρών υπάρχει η πρόθεση να παρευρεθούν και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εκτός από τους Λέικερς, συνάντηση με τον 27χρονο άσο θα έχουν φυσικά οι Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι είναι και το μεγάλο φαβορί για να τον κρατήσουν αλλά και οι Σίξερς και Κλίπερς.