Λέικερς: Ελευθέρωσαν 32 εκατ. στο salary cup, πάνε για Ίρβινγκ!

Η ανταλλαγή με τους Ουίζανρτς αλλά και το μπόνους που αρνήθηκε ο Άντονι Ντέιβις, ελευθέρωσαν τον χώρο που χρειάζεται για τους Λέικερς για να φέρουν τον Κάιρι Ίρβινγκ!

Λέικερς: Ελευθέρωσαν 32 εκατ. στο salary cup, πάνε για Ίρβινγκ!

Οι Λέικερς βρίσκονται στο κυνήγι ενός ακόμα σούπερ σταρ και πλέον βρήκαν τρόπο να τον αποκτήσουν. Οι «λιμνάνθρωποι» έστειλαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/6) τους Μο Βάγκνερ, Άιζακ Μπόνγκα και Τζεμέριο Τζόουνς μαζί με ένα draft-pick 2ου γύρου για το 2022 στους Ουίζαρντς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Άντονι Ντέιβις, τον οποίο έπεισαν να απαρνηθεί το μπόνους των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι οι Λέικερς ελευθέρωσαν το χώρο των 32 εκατ. δολαρίων στο σάλαρι καπ που ήθελαν και μπορούν πλέον να κυνηγήσουν τον βασικό τους στόχο στη Free Agency: τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο πρώην άσος των Σέλτικς βέβαια παραμένει πιο κοντά στους Νετς, ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το Λος Άντζελες έχει άλλες επιλογές.

Όπως αναφέρει το ESPN, στη λίστα της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ βρίσκονται και οι Ντι Άντζελο Ράσελ, Ντάνι Γκριν, Τέρενς Ρος, Σεθ Κάρι, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. Παράλληλα, οι Λέικερς συνεχίζουν να κοιτάζουν περιπτώσεις σαν του Καουάι Λέοναρντ και Τζίμι Μπάτλερ, αν και ο πιθανότητες για την απόκτηση ενός εκ των δύο είναι σαφώς πολύ μικρότερες.