Κάιρι Ίρβινγκ: Άλλαξε μάνατζερ και κοιτάει Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες

Ρίχνει γέφυρες προς Νικς, Νετς, Κλίπερς και Λέικερς ο Κάιρι Ίρβινγκ με την επιλογή του να συνεργαστεί με την Roc Nation.

Κάιρι Ίρβινγκ: Άλλαξε μάνατζερ και κοιτάει Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποφάσισε να απορρίψει την οψιόν των Σέλτικς και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι.

Λίγες ώρες μετά, από αυτή τη λίγο-πολύ αναμενόμενη κίνηση, ο 27χρονος άσος αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ μετά από 8 χρόνια, κάτι που φυσικά προκάλεσε εντύπωση στο NBA.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο all star γκαρντ δεν θα συνεχίσει την πολυετή συνεργασία του με τον Τζεφ Ουέσλερ και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την Roc Nation, η οποία ανήκει στο γνωστό ράπερ Jay-Z.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία φημίζεται για τις επιτυχημένες της συμφωνίες στον χώρο του θεάματος με γραφεία, μεταξύ άλλων, στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Επομένως, γίνεται σαφές ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην επιλογή του Ίρβινγκ και τους Νετς και Νικς, που στεγάζονται στη Νέα Υόρκη, αλλά και τους Λέικερς και Κλίπερς στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για τέσσερις ομάδες, οι οποίες έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου πρώην παίκτη των Καβαλίερς.

Τη δεδομένη στιγμή το μέλλον του Ίρβινγκ φαίνεται να είναι μακριά από την Βοστώνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Σέλτικς, αλλά δείχνει ότι πρωτίστως η πρόθεσή του είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές γίνεται.