Οπαδός των Ράπτορς ζήτησε συγγνώμη από τον Ντουράντ με ανθοδέσμη (pic)

Ένας φίλος των Ράπτορς έστειλε λουλούδια στον Κέβιν Ντουράντ, θέλοντας να απολογηθεί για την συμπεριφορά κάποιον οπαδών, κατά την διάρκεια του τραυματισμού του.

Οπαδός των Ράπτορς ζήτησε συγγνώμη από τον Ντουράντ με ανθοδέσμη (pic)

Η αγωνιστική επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, μετά από σχεδόν έναν μήνα, στον 5ο τελικό των Ουόριορς με τους Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, αποδείχθηκε βραχύβια, αφού στην δεύτερη περίοδο τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο Ντουράντ ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη (11/6) για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και το ιατρικό τιμ της ομάδας του Γκολντεν Στέιτ εκφράζει ανησυχία για ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα.

Όπως αναφέρει το NBC, ένας φίλαθλος των Τορόντο Ράπτορς, αισθανόμενος πολύ άσχημα για το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί της ομάδας του Καναδά χειροκρότησαν και πανηγύριζαν τη στιγμή που τραυματίστηκε ο "KD", έστειλε λουλούδια στους Ουόριορς θέλοντας να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των... ανεγκέφαλων φίλων της αγαπημένης ομάδας του.

«Αγαπητοί Ουόριορς και Ντουράντ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μερικοί βλάκες φίλαθλοι των Ράπτορς πανηγύρισαν όταν τραυματίστηκε ο ΚD. Ένιωσα απαίσια, ήταν ντροπή. Ο Καναδάς λυπάται KD. Προσευχές για ταχεία ανάρρωση» έγραψε ο συγκεκριμένος φίλαθλος στην κάρτα που είχαν τα λουλούδια. «O Καναδάς λυπάται ΚD», ήταν γραμμένο με κεφαλαία μοβ γράμματα και πάνω στην κορδέλα που στόλιζε την ανθοδέσμη.