Μπάρκλεϊ: «Οι Ουόριορς φταίνε για τον τραυματισμό του Ντουράντ»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ καταφέρθηκε εναντίον των Ουόριορς αναφορικά με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ.

Μπάρκλεϊ: «Οι Ουόριορς φταίνε για τον τραυματισμό του Ντουράντ»

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στο Game 5 ανάμεσα σε Ουόριορς και Ράπτορς στο Τορόντο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το αν τελικά ο 30χρονος άσος έπρεπε να ρισκάρει.

Η άποψη του Τσαρλς Μπράκλεϊ στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη. Ο παλαίμαχος θρυλικός φόργουορντ και νυν σχολιαστής στο NBA TV καταφέρθηκε ανοικτά εναντίον των Ουόριορς και τους κατονόμασε ως κύριους υπεύθυνους για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντουράντ:

«Υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορήσουν όλοι. Αυτοί είναι οι Oυόριορς, που έβγαλαν τον Ντουράντ εκεί έξω. Δεν ήταν σωστό. Αν κοιτάξει κάποιος τα άρθρα των δύο τελευταίων εβδομάδων θα καταλάβεις» τόνισε αρχικά ο Μπάρκλεϊ, ενώ συνέχισε:

«Το ένα άρθρο έλεγε ότι ο χειρότερος εφιάλτης του Ντουράντ είναι ότι οι Ουόριορς θα πάρουν πρωτάθλημα χωρίς αυτόν και το άλλο ότι οι Oυόριορς είναι δυσαρεστημένοι και εκνευρισμένοι που δεν θα ρισκάρει τον αχίλλειο τένοντά του.

Ο Ντουράντ αισθάνθηκε πίεση. Κατηγορώ τους Oυόριορς που τραυματίστηκε και δε με μοιάζει τι θα πουν. Δεν έπρεπε να τον βγάλουν στο παρκέ. Ξέρεις πώς το ξέρω; Επειδή διέλυσε τον αχίλλειο τένοντά του.

Δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις έναν παίκτη να πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση. Το να βάλεις όμως έναν παίκτη που δεν έχει παίξει μπάσκετ για ένα μήνα στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ επειδή απλώς μπόρεσε να προπονηθεί λίγο την προηγούμενη μέρα είναι άδικο για αυτό τον παίκτη.

Είναι το Game 5 των τελικών του ΝΒΑ και δεν έχει παίξει μπάσκετ για ένα μήνα, είναι απλώς άδικο για αυτόν».