Ουόριορς: Χάνει τους τελικούς ο Λούνεϊ, αμφίβολος ο Τόμπσον για το Game 3

Μικραίνει το ροτέισον των ψηλών με την επ' αόριστον απουσία του 23χρονου άσου. Τράβηγμα στο δικέφαλο ο Τόμπσον, ο οποίος είναι αμφίβολος για τον επόμενο τελικό στο Όκλαντ. 

Ουόριορς: Χάνει τους τελικούς ο Λούνεϊ, αμφίβολος ο Τόμπσον για το Game 3

Άσχημα τα νέα στο στρατόπεδο των Ουόριορς αφού ο Κέβιν Λούνεϊ τέθηκε νοκ-άουτ από τους τελικούς, ενώ και ο Κλέι Τόμπσον είναι αμφίβολος για το Game 3 με τους Ράπτορς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι «πολεμιστές», ο Λούνεϊ υπέστη κάταγμα στο χονδρικό πλευρικό τόξο στο Game 2 και θα μείνει εκτός επ' αόριστον, περιορίζοντας σημαντικά τις επιλογές του Στιβ Κερ στους ψηλούς.

Την ίδια στιγμή, ο Τόμπσον τελικά υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ένα μήνα το Γκόλντεν Στέιτ αγωνίζεται χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στην δεξιά γάμπα και παραμένει επίσης αμφίβολος για το Game 3, ενώ και ο Άντρε Ιγκουοντάλα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αριστερή γάμπα.

Με τον Λούνεϊ εκτός δράσης, ο Τζόρνταν Μπελ αναμένεται να περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος επέστρεψε στην δράση πριν από μια εβδομάδα μετά από σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλο.

Αν και ο Κλέι Τόμπσον μείνει εκτός, τα πράγματα θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο για τους πρωταθλητές, ειδικά σε περίπτωση απουσίας του Ντουράντ, αφού θα πρέπει να γίνει πλήρη αλλαγή στο ροτέισον και να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής των Κουίν Κουκ, Αλφόνζο ΜακΚίνι και Γιόνας Γερέμπκο.