Ουόριορς: Χωρίς Ντουράντ, αλλά με Ιγκουοντάλα στο Game 2 με Ράπτορς

Ο Στιβ Κερ δήλωσε ότι ο 35χρονος άσος θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το Game 2, εν αντιθέσει με τον 30χρονο φόργουορντ ο οποίος θα παραμείνει εκτός.

Ουόριορς: Χωρίς Ντουράντ, αλλά με Ιγκουοντάλα στο Game 2 με Ράπτορς

Οι Ράπτορς υποδέχονται και πάλι τους Ουόριορς για το Game 2 των Τελικών του NBA στην Scotiabank Arena τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/6, 03:00).

Για τους «πολεμιστές» υπάρχουν χαμόγελα γιατί ο τραυματισμός του Άντρε Ιγκουοντάλα δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα δώσει κανονικά το «παρών» στον δεύτερο τελικό. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός, όπως γνωστοποίησε ο Στιβ Κερ:

«Δεν θα παίξει στο Game 2 ο Κέβιν. Η αλήθεια είναι ότι ελπίζαμε πως θα τα καταφέρει, αλλά πλέον μπορώ να το πω. Δεν προπονήθηκε. Έχουμε άλλη μία προπόνηση, αλλά ακόμα βρίσκεται σε στάδιο βελτίωσης. Είναι σχεδόν αδύνατο για αυτόν να παίξει στο Game 2».

Ο τεχνικός του Γκόλντεν Στέιτ, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του 30χρονου άσου, ενώ τόνισε ότι όταν επιστρέψει, θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής:

«Όταν είναι έτοιμος να παίξει, θα παίξει. Ίσως να υπάρχει ένας περιορισμός στον χρόνο συμμετοχής του επειδή θα έχει να παίξει ένα μήνα, αλλά θα περιμένουμε να το μάθουμε αυτό. Όταν είναι έτοιμος να παίξει, θα παίξει και μετά θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.

Το θέμα με τον τραυματισμό του είναι ότι δεν πρόκειται για έναν πρησμένο αστράγαλο ή γόνατο, όπου θα μπορούσε να αγωνιστεί με τον πόνο. Είναι ύπουλος τραυματισμός. Αν τραυματιζόταν ξανά στη γάμπα, τότε τελείωσε, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στην σειρά. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν πότε θα είναι έτοιμος να παίξει».