Αντετοκούνμπο: «Στόχος μου να γίνω καλύτερος παίκτης τη νέα χρονιά» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως ο στόχος του για τη νέα χρονιά είναι να γίνει καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης.

Αντετοκούνμπο: «Στόχος μου να γίνω καλύτερος παίκτης  τη νέα χρονιά» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και έκανε ένα απολογισμό της φετινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε πως στόχος του είναι να γίνει καλύτερος του χρόνου.

Ράπτορς - Μπακς 100-94: Ο Γιάννης έφυγε εκνευρισμένος από την συνέντευξη Τύπου

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε: “Όταν είσαι στο 2-0 δεν τελειώνει τίποτα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και ατομικά. Είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατά την επόμενη σεζόν και ελπίζουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και αυτή τη φορά να είμαστε εμείς που θα πάμε στους τελικούς”.

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην απόφαση του Μάικ Μπαντενχόλζερ να τον κρατήσει στον πάγκο σε κρίσιμα σημεία του αγώνα: “Εγώ πάντα θέλω να παίξω, αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή μου στη διαχείριση του χρόνου μου. Δεν θα πάω ποτέ να του πω ‘βάλε με μέσα’. Ειδικά σε ένα ματς σαν κι αυτό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης”.

Σχετικά με τα πλάνα του για το εφετινό καλοκαίρι, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: “Θα ξεσκιστώ στη δουλειά και θα επιστρέψω για να είμαι καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης. Είμαι περήφανος για το πόσο βελτιώνομαι κάθε σεζόν και θα ακούσω τους προπονητές μου για το τι πρέπει να κάνω”.