Όντομ: «Παρήγγειλα ψεύτικο πέος για να περάσω ντόπινγκ κοντρόλ το 2004»

Ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που έλαβε χώρα λίγο πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Όντομ: «Παρήγγειλα ψεύτικο πέος για να περάσω ντόπινγκ κοντρόλ το 2004»

Ο Λαμάρ Οντόμ αποκάλυψε ότι το 2004 χρησιμοποίησε... ψεύτικο πέος για να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ, μιλώντας στον Κρις Χέινς του Yahoo. O παλαίμαχος NbAer είχε δεχτεί πρόταση να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα περάσει το ντόπινγκ κοντρόλ:

«Έκανα χρήση μαριχουάνας κάθε μέρα εκείνο το καλοκαίρι. Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε στο google "ψεύτικα πέη" και να αναζητούμε τρόπους να νικήσουμε το ντόπινγκ κοντρόλ. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα παραγγείλαμε ένα μεγάλο, πλαστικό πέος. Όταν λοιπόν έφτασε στο σπίτι μου ο υπεύθυνος για το αντιντόπινγκ κοντρόλ, πήρα τα ούρα του προσωπικού γυμναστή μου, τα έβαλα σε ένα δοχείο που είχα κρύψει στο ψεύτικο πέος και έτσι η διαδικασία κύλησε χωρίς πρόβλημα».

Για την ιστορία, ο Όντομ επιλέχθηκε για την 12άδα των ΗΠΑ και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με 9,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.