Αντετοκούνμπο: «Η αποχώρηση του ΛεΜπρόν άνοιξε την Ανατολή»

Την πεποίθηση ότι η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να μεταβεί στη Δύση το περασμένο καλοκαίρι έδωσε την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην Ανατολή εξέφρασε ο άσος των Μπακς.

Αντετοκούνμπο: «Η αποχώρηση του ΛεΜπρόν άνοιξε την Ανατολή»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της Ανατολής τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας στους τελικούς του NBA 4 φορές τους Χιτ και άλλες τόσες τους Καβαλίερς.

Ωστόσο, το καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει στη Δύση για λογαριασμό των Λέικερς. Αυτή του η απόφαση άλλαξε τα δεδομένα στην Ανατολή και έδωσε την ευκαιρία σε άλλες ομάδες να ξεχωρίσουν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο άσος των Μπακς, μιλώντας στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Game 2 με τους Ράπτορς, τόνισε σχετικά: «Στην αρχή δεν είδα ότι άνοιξε η Ανατολή. Κοιτάζοντας όμως τώρα πίσω και πώς εξελίχθηκαν όλα, σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο ΛεΜπρόν και δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις αυτόν άνοιξε την Ανατολή».

Με τον Γιάννη συμφώνησε ο συμπαίκτης του, Πατ Κόνατον: «Κάθε φορά που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αυξάνει τις πιθανότητές σου».

Αναφορικά με το Game 2 κόντρα στο Τορόντο, ο "Greak Freak" σχολίασε: «Δεν παίξαμε καλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά παίξαμε καλά ως ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Στο τέλος της ημέρας όμως, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας και να πάρουμε τη νίκη στο Game 2».