Προσπάθησε να διαφύγει με τις χειροπέδες στα χέρια ο Τζος Τζάκσον!

Απίστευτο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον παίκτη των Φοίνιξ Σανς, ο οποίος συνελήφθη σε μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι!

Προσπάθησε να διαφύγει με τις χειροπέδες στα χέρια ο Τζος Τζάκσον!

Σε ένα από τα... κακά παιδιά του ΝΒΑ εξελίσσεται με ραγδαίο ρυθμό ο Τζος Τζάκσον, ο οποίος σημειωτέον είναι μόλις 22 ετών και διανύει τη δεύτερη σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Πριν από μερικούς μήνες είχε σημειωθεί το πρώτο... κρούσμα για τον φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, όταν αντί να παρευρεθεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση της ομάδας για προώθηση χορηγού και να υπογράψει αυτόγραφα σε φιλάθλους, εκείνος προτίμησε το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του!

Ο Τζάκσον είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του, ωστόσο αυτή τη φορά ανέβηκε... επίπεδο, αφού κατάφερε να συλληφθεί και αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ο 22χρονος προσπάθησε να μπει στον χώρο VIP του μουσικού φεστιβάλ «Rolling Loud» στο Μαϊάμι χωρίς να διαθέτει το σχετικό πάσο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του τοποθετηθούν χειροπέδες.

Κι όμως, ο Τζάκσον δεν πτοήθηκε, αλλά προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς με τις χειροπέδες στα χέρια, πριν συλληφθεί εκ νέου, αυτή τη φορά οριστικά! Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός παίκτης κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και για απόδραση...