Κράξιμο σε Αντετοκούνμπο από τον κόσμο και τον Ίρβινγκ (vid)

Oι 22 βολές που δόθηκαν στον Αντετοκούνμπο σχολιάστηκαν με αρνητικό τρόπο από τον Ίρβινγκ.

Κράξιμο σε Αντετοκούνμπο από τον κόσμο και τον Ίρβινγκ (vid)

Το Μιλγουόκι έκανε το «break» στην Βοστώνη και ανέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας με τον Έλληνα σούπερ σταρ να οργιάζει έχοντας 32 πόντους.

Βέβαια έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τις 22 βολές. Ο κόσμος της Βοστώνης στην τρίτη περίοδο φώναζε «floaping, floaping» κατηγορώντας τον δηλαδή ότι κάνει θέατρο και παίρνει φάουλ ενώ δεν είναι.

Σε αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε και ο σταρ των Σέλτικς, Κάιρι Ίρβινγκ λέγοντας τα εξής: «Επιβραδύνει το παιχνίδι, ώστε το σερί που θα θέλεις να κάνεις σε ένα δεκάλεπτο όπως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σούταρε 22 βολές στον αγώνα. Εννοώ, γίνεται γελοίο στο σημείο αυτό. Απλά μειώνει την ταχύτητα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον αυτό μου και εαυτό θέλουν και οι συμπαίκτες μου από μένα. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι κάποιες φορές και να απογοητεύσεις την ομάδα σου, αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθείς γιατί οι συμπαίκτες σου σε χρειάζονται κι εγώ θέλω να είμαι εκεί για εκείνους.

Πλέον έχουμε το μομέντουμ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και κυρίως να παίζουμε καλή άμυνα. Ξέρουμε πως οι Σέλτικς θα παίξουν πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χτυπήσουμε πρώτοι».