Αντετοκούνμπο: ''Με φοβούνται όταν μπαίνω στην ρακέτα'' (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς (03:00) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολιάζει πώς περιμένει να τον αντιμετωπίσει η αντίπαλη άμυνα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επική ανατροπή των Κλίπερς κόντρα στους Ουόριορς.

Αντετοκούνμπο: ''Με φοβούνται όταν μπαίνω στην ρακέτα'' (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το δεύτερο ματς κόντρα στους Πίστονς, για τον 1ο γύρο των Play-off του ΝΒΑ και εξήγησε τον τρόπο που θα αγωνιστεί, τονίζοντας πως η ομάδα του Ντιτρόιτ θέλει να τον κρατήσει μακριά από το καλάθι.

Αναλυτικά όσα είπε: "Αυτό που έχω καταλάβει ως παίκτης και από συζητήσεις με τον κόουτς, δεν είναι ότι δεν μπορώ να πάρω το σουτ, αλλά ότι... φοβούνται όταν πηγαίνω στη ρακέτα. Ετσι, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σουτάρω. Μπορώ να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου και για εμένα. Θα είμαι επιθετικός, δεν θα το σκέφτομαι αυτό.

Προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να παίζει το παιχνίδι. Θα σουτάρω, αν είμαι ελεύθερος. Όχι πάντα, αλλά όταν νιώθω ότι θα το βάλω. Θα δοκιμάσουν πολλά πράγματα εναντίον μας και εμείς πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν θα πω πως αυτή η σειρά θα μας βοηθήσει για την επόμενη, γιατί αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αλλά ότι κάνουν εναντίον μας, θα το αντιμετωπίσουμε και θα το συζητήσουμε» τόνισε αρχικά.

Όσο για την ανατροπή των Κλίπερς από το -31 κόντρα στους Ουόριορς είπε: «Προσπαθώ να μην βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά είδα στο youtube το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία των playoffs. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά νομίζω πως οι Ουόριορς έδειξαν λάθος πρόσωπο στην άμυνα και την επίθεση, κι όταν τεμπελιάζεις, οι θεοί του μπάσκετ βλέπουν και θα... τιμωρηθείς γι' αυτό. Αυτό έγινε κι εκεί. Είχαν το ματς υπό έλεγχο και τα τελευταία 17 λεπτά έγινε ό,τι έγινε».