«Sports Illustrated»: «Η μεγάλη ευκαιρία του Αντετοκούνμπο για τον τίτλο!»

Η διάσημη ιστοσελίδα εντάσσει τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς σε μία κάπως ασυνήθιστη λίστα παικτών με βαρύ φορτίο στα φετινά πλέι οφ.

«Sports Illustrated»: «Η μεγάλη ευκαιρία του Αντετοκούνμπο για τον τίτλο!»

Είναι γνωστό πλέον ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοντράρεται με τον Τζέιμς Χάρντεν για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Πέρα από αυτό όμως, ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος αποτελεί αναμφίβολα τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, αισθάνεται τη μεγάλη πίεση που απορρέει από την ευθύνη να οδηγήσει τα «ελάφια» όσο πιο μακριά στην ποστ σίζον.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η πασίγνωστη αθλητική ιστοσελίδα «Sports Illustrated», η οποία παραθέτει τους 10 παίκτες με τη μεγαλύτερη πίεση στα φετινά πλέι οφ και σε αυτή συμπεριλαμβάνει τον δικό μας Γιάννη. Το όνομά του υπάρχει στην εν λόγω λίστα λόγω των απαιτήσεων που έχουν δημιουργήσει ο ίδιος και η ομάδα του, επιτυγχάνοντας το καλύτερο ρεκόρ από τις 30 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και αποκτώντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς των πλέι οφ.

Όπως τονίζεται, καθετί άλλο πέρα από την πρόκριση στα τελικά της Ανατολής θα λογίζεται ως αποτυχία για τους Μπακς, οι οποίοι πάντως στον πρώτο αγώνα του πρώτου γύρου έκαναν με θριαμβευτικό τρόπο το 1-0 εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς, δείχνοντας ικανοί για μεγάλα πράγματα και στη συνέχεια.

Στο φινάλε του άρθρου επισημαίνεται πως η φετινή σεζόν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην καριέρα του για να κερδίσει έναν τίτλο.

Για την ιστορία, στην προαναφερθείσα λίστα βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους οι Μπεν Σίμονς, Νικόλα Γιόκιτς, Κάιλ Λάουρι, Πολ Τζορτζ, Κάιρι Ίρβινγκ, Τζοέλ Εμπίντ, Ντε Μάρκους Κάζινς, Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν και Μπλέικ Γκρίφιν.