NBA Playoffs 2019: Οι αστέρες που θα λείψουν

Οι 4+2 σούπερ σταρ που δεν διεκδικήσουν τη φετινή σεζόν τo πρωτάθλημα στα playoffs του NBA.

NBA Playoffs 2019: Οι αστέρες που θα λείψουν

Ολοκληρώθηκε η κανονική σεζόν του NBA και από τις 13 Απριλίου περνάμε στην post season, που, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού μέσα από μεγάλες «μάχες» αναδεικνύεται ο πρωταθλητής στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Τα φετινά playoffs αναμένεται από πολλούς να είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών. Ωστόσο, υπάρχουν και απώλειες στο φετινό «κυρίως πιάτο» του NBA: Παίκτες - αστέρες που δεν θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην post season, αφού οι ομάδες τους δεν κατάφεραν να προκριθούν. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς)

Ο «Βασιλιάς» δεν θα μπoρούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Το περασμένο καλοκαίρι ο τρεις φορές πρωταθλητής πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από το Κλίβελαντ στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς. Το σκεπτικό ήταν ότι θα πλαισιώσει τα ανερχόμενα ταλέντα των «λιμνανθρώπων». Στην πράξη αυτό δεν συνέβη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, αλλά και του χάους που δημιουργήθηκε από την υπόθεση του Άντονι Ντέιβις. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια μένει ο ΛεΜπρόν έμεινε εκτός post season...

Κέμπα Ουόκερ (Χόρνετς)

Ο Κέμπα ήταν για μια ακόμα χρονιά ο κορυφαίος των Σάρλοτ Χόρνετς με 25.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ μέσο όρο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλες νίκες. Ωστόσο, η ομάδα της Σάρλοτ έμεινε εκτός συνέχειας για δεύτερη διαδοχική χρονιά, με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από τις «σφήκες» να πληθαίνουν όλο και περισσότερο.

Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς)

Ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος ψηλός στη Λίγκα. Ο 23χρονος σέντερ και φυσικός ηγέτης των Τίμπεργουλβς είναι ένας από τους πιο πληθωρικούς παίκτες του NBA. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί μόνο μια χρονιά στα playoffs, την περσινή. Φέτος, για ακόμα μια φορά, η Μινεσότα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε σχετικά νωρίς εκτός διεκδίκησης 8άδας.

Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς)

Ο κατά κοινή παραδοχή καλύτερος πρωτοετής τη φετινή χρονιά, ο παίκτης που σχεδόν σίγουρα θα βραβευτεί ως ο κορυφαίος ρούκι δεν θα αγωνιστεί στην post season. Ο Σλοβένος άσος επιλέχτηκε στο νο3 από τους Μάβερικς, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά στην Ευρώπη, και ολοκλήρωσε την εξαιρετική του σεζόν με 21.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Bonus: Ντουέιν Ουέιντ (Χιτ) - Ντιρκ Νοβίτσκι (Μάβερικς)

Οι δύο κορυφαίοι άσοι ολοκλήρωσαν φέτος την σπουδαία τους καριέρα. Είναι τεράστιο κρίμα που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έστω έναν από τους δύο για μια τελευταία φορά στα playoffs...