Παραιτήθηκε ο Μάτζικ από τους Λέικερς

«Είμαι ένα ελεύθερο πουλί που δεν μπορεί τις χειροπέδες. Αυτή είναι μία καλή μέρα», είπε ο πρώην πλέον πρόεδρος της ομάδας του Λος Άντζελες

Παραιτήθηκε ο Μάτζικ από τους Λέικερς

Αιφνιδίασε τους πάντες. Ο Μάτζικ Τζόνσον παραιτήθηκε από την προεδρεία των Λέικερς. Κάλεσε τους δημοσιογράφους και ανακοίνωση την απόφασή του χωρίς μάλιστα να έχει ενημερώσει σχετικά την ιδιοκτήτρια του συλλόγου, Τζένι Μπας. «Ήξερα ότι δεν μπορούσα να της το πω πρόσωπο με πρόσωπο», δικαιολογήθηκε.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την επαφή που είχε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον οποίο συζήτησε για το μέλλον της ομάδας.

Ο Μάτζικ ένιωθε σκλαβωμένος στη συγκεκριμένη θέση. Είπε χαρακτηριστικά: «Παραιτούμαι από πρόεδρος των Λέικερς. Εγώ και η Τζένι Μπας είχαμε τρομερή σχέση και μου έδωσε δύναμη να κάνω ό,τι ήθελα, αλλά θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση μας και να την αγαπάω και νομίζω ότι ήμουν πιο χαρούμενος όταν δεν ήμουν Πρόεδρος των Λέικερς. Είμαι ένα ελεύθερο πουλί που δεν μπορεί τις χειροπέδες. Αυτή είναι μία καλή μέρα. Θέλω να επιστρέψω στις μέρες που περνούσα καλά».

Ίσως αυτός που χάρηκε με την αποχώρηση του Μάτζικ είναι ο προπονητής της ομάδας, Λιουκ Γουόλτον. Η απόλυσή του με πρόεδρος τον Μάτζικ θεωρείτο δεδομένη. Πλέον μπορεί να ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει.