Κατηγορείται για βιασμό ο Πορζίνγκις!

Ο Λετονός άσος των Μάβερικς κατηγορείται για βιασμό από ανώνυμη γυναίκα, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα σε μέσο της Νέας Υόρκης.

 Κατηγορείται για βιασμό ο Πορζίνγκις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις κατηγορείται για βιασμό από μια γυναίκα η οποία προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία της.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου 2018 στη Νέα Υόρκη, την ημέρα δηλαδή που ο Λετονός άσος υπέστη τραυματισμό στον χιαστό στην αναμέτρηση Νικς και Μπακς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα ισχυρίζεται ότι στις 2 τα ξημερώματα της 7/2 συναντήθηκε με τον Πορζίνγκις, καθώς διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, Στη συνέχεια, ο τότε σταρ των Νικς την κάλεσε στο διαμέρισμά του, όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την βίασε.

Ο λόγος που άρχισε να γνωστοποιήσει το περιστατικό στις αρχές ήταν ότι ο Πορζίνγκις θα της προσέφερε 68.000 δολάριαι για τις σπουδές του αδερφού της με αντάλλαγμα τη σιωπή της. Όταν όμως εκείνος ακύρωσε τη συμφωνία τους, το φερόμενο θύμα προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού.

Τον Λετονό άσο εκπροσωπεί ο δικηγόρος Ρόναλντ Ριοπελέ, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά: «Γνωρίζουμε για την καταγγελία που έχει γίνει εναντίον του κυρίου Πορζίνγκις την Παρασκευή και εννοείται πως την αρνούμαστε. Κάναμε μια επίσημη αναφορά στις Αρχές τον Δεκέμβριο του 2018, βασισμένη στις απαιτήσεις της κατηγόρου. Ειδοποιήσαμε, επίσης, το ΝΒΑ μήνες νωρίτερα πως γνωρίζαμε για την έρευνα που γίνεται από την Αστυνομία στην καταγγελία της κατηγόρου. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο σχόλιο σε μια έρευνα που διεξάγεται ακόμη. Καλό είναι να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το FBI ή το ΝΒΑ».