Ενδιαφέρον των Τζαζ για Τζαμπάρι Πάρκερ

Πολλοί οι μνηστήρες για τον Τζαμπάρι Πάρκερ ο οποίος περισσεύει στους Σικάγο Μπουλς

Ενδιαφέρον των Τζαζ για Τζαμπάρι Πάρκερ

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, οι Σικάγο Μπούλς ενημέρωσαν τον Τζαμπάρι Πάρκερ ότι δεν θα αποτελεί πλέον μέλος του ροτέισον της ομάδας, φανερώνοντας τα σχέδια τους να τον δώσουν με ανταλλαγή.

Παρά το γεγονός ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στο Σικάγο, ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση.

Ο 23χρονος "άσος" είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο ύψους 20.000.000 δολαρίων αλλά οι μέσοι όροι του (15.2 πόντους με 50.5% στα δίποντα, 29.3% στα τρίποντα και 72.4% στις βολές, μαζί με 6.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 30.1 λεπτά συμμετοχής) έλκουν αρκετές ομάδες.

Φήμες, οι οποίες υποστηρίζονται και από αρκετά Μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, λένε ότι οι Γιούτα Τζαζ έχουν ως στόχο τους τον Πάρκερ, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ντέρικ Φέιβορς μαζί με είτε ένα ρολίστα, είτε ένα ντραφτ πικ του 2020.

Φυσικά έχουν εμφανιστεί αρκετά σενάρια και για άλλες ομάδες, όπως οι Μαϊάμι Χιτ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Ατλάντα Χοκς. Όπως και να έχει, μέσα στους επόμενους δύο μήνες ο νεαρός φόργουορντ κατά πάσα πιθανότητα θα μαζέψει βαλίτσες για τον νέο προορισμό της καριέρας του.