Αντετοκούνμπο: Σόου, μοιραίος και απίστευτη δήλωση: «Αν το ξανακάνει θα τον χτυπήσω στα αρχ...»

Δείτε τα βίντεο από την ήττα των Μπακς από τους Νικς στην παράταση και την αποθέωση από ομογενείς.

Αντετοκούνμπο: Σόου, μοιραίος και απίστευτη δήλωση: «Αν το ξανακάνει θα τον χτυπήσω στα αρχ...»

Πρωταγωνιστής από κάθε άποψη στην ήττα των Μπακς από τους Νικς με 136-134 στην παράταση ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πρωταγωνιστής καθώς έκλεισε το ματς με 33 πόντους (10/16 διπ., 0/1 τρ., 13/16 β.) στα 42' που αγωνίστηκε. Μάζεψε επίσης 19 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα.

Πρωταγωνιστής καθώς ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του. Έχασε το τελευταίο σουτ της κανονικής περιόδου καθώς και την προτελευταία επίθεση της παράταση.

Πρωταγωνιστής και εξ αιτίας της δήλωσης που έκανε μετά το ματς με στόχο τον ασεβή Μάριο Χεζόνια, ο οποίος πέρασε πάνω από τον πεσμένο στο παρκέ "Greek Freak" μετά από ένα θεαματικό κάρφωμα στο πρόσωπό του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αντετοκούνμπο για τη συγκεκριμένη φάση κι αυτός απάντησε: «Ναι με πείραξε. Την επόμενη φορά θα τον χτυπήσω στα αρχ...α».

Πάντως δεκάδες ομογενείς περίμεναν έξω από το γήπεδο για να αποθεώσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι εκείνος πριν αποχωρήσει με την αποστολή, βρέθηκε εκεί που ήταν οι Έλληνες και τον περίμεναν ώστε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.

Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Μουντιέ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 28 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κνοξ με 26 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-35, 61-68, 93-97, 124-124, 136-134 (Π.)