Ο Αντετοκούνμπο το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στο ΝΒΑ έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12UP. 

Ο Αντετοκούνμπο το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP

Φαβορί για τον τίτλο του φετινού MVP είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12UP.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς συγκεντρώνει ποσοστό 40% έναντι 14,7% του Κέβιν Ντουράντ για να κατακτήσει τίτλο.

Στο άρθρο που έχουν δημοσιεύσει μεταξύ άλλων γράφουν:

«Γνωρίζαμε όλοι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος και έτοιμος για μια σεζόν MVP, αργά ή γρήγορα, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα το έκανε με τέτοιο κυρίαρχο τρόπο. Ενώ υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απομένουν ακόμα στη σεζόν, για τους άλλους παίκτες, προκειμένου να τρέξουν προς την κορυφαία ατομική διάκριση του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο απόλυτος πρώτος στην κούρσα αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν έχετε παρακολουθήσει τον “Greek Freak” μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, που οδηγεί τους Μπακς σε ένα ρεκόρ 15-6.

Οι Μπακς μοιάζουν με μια μεγάλη ομάδα συνολικά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και ο Γιάννης παίζει τρομερά, με μέσο όρο 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Γιάννης το κάνει τόσο καλά, ώστε στην πραγματικότητα ο αγώνας για τον MVP δεν είναι καν πραγματικά ένας αγώνας τώρα. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι εξαιρετικός για τους Ουόριορς, αλλά, με μια τέτοια ομάδα, δεν υπάρχει τρόπος να “ανυψώσει” τους συμπαίκτες του με τον τρόπο που ο Γιάννης μπορεί, ιδιαίτερα όταν ο Στεφ Κάρι επιστρέψει από τραυματισμό. Ο “Greek Freak” έρχεται για το τρόπαιο του MVP και δείχνει γιατί μπορεί να γίνει το επόμενο πρόσωπο του πρωταθλήματος».