Οι αποδεκατισμένοι Γουόριορς ίδρωσαν για να νικήσουν την Ατλάντα (vid)

Παίζοντας χωρίς τους Ντρέιμοντ Γκριν και Στέφεν Κάρι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παιδεύτηκαν να νικήσουν με 110-103 την Ατλάντα.

Οι αποδεκατισμένοι Γουόριορς ίδρωσαν για να νικήσουν την Ατλάντα (vid)

Η νίκη ήρθε για τους πρωταθλητές χάρις στους Ντουράντ και Τόμπσον που μαζί σημείωσαν 53 πόντους. Πριν από το παιχνίδι οι Γουόριορς έκαναν γνωστό ότι τιμώρησαν με έναν αγώνα αποκλεισμό τον Ντρέιμοντ Γκριν

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους πρωταθλητές πίσω στο σκορ με 49-52. Με τους Ντουράντ (29 πόντοι) και Τόμπσον (24 πόντοι) να τραβούν το σκοράρισμα και με τους Κουκ (18 πόντοι) και Γερέμπκο (14 πόντοι και 13 ριμπάουντ) να ακολουθούν έφτασαν στην τελική νίκη.

Για τους Χοκς, ο Ταουρίν Πρινς είχε 22 πόντους, ο Κεντ Μπέιζμορ 18 πόντους και ο Άλεξ Λεν 14 πόντους.

Ανεβαίνει το Χιούστον

Οι Χιούστον Ρόκετς χωρίς τον Καρμέλο Άντονι άλωσαν το Ντένβερ με 109-99 και έφτασαν το ρεκόρ τους σε 6-7. Το ματς κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο όπου οι Ρόκετς πήραν μικρή διαφορά και την κράτησαν ως το τέλος.

Ο Καπελά ήταν πρώτος σκόρερ για τους Ρόκετς με 24 πόντους. Ο Χάρντεν βοήθησε πολύ στη δημιουργία (22 πόντοι και 11 ασίστ). Ο Πολ σκόραρε 21 πόντους και ο Ένις 16.

Για το Ντένβερ ο Μπίσλεϊ είχε 19 πόντους , οι Μάρεϊ και Χάρις από 15 ενώ ο Γιόκιτς έμεινε στους 14.

Καβαλίερς από τα παλιά

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς νίκησαν τους Σάρλοτ Χόρνετς με 113-89 πετυχαίνοντας την 2η φετινή τους νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Επτά παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Πρώτο βιολί ήταν ο Κλάρκσον με 24 και τον ακολούθησαν οι Νουάμπα με 18, Σέξτον και Χουντ με 16, Σμιθ με 13. Για τους ηττημένους ο Λαμπ σημείωσε 22 και ο Μπατούμ 11 πόντους.