Αντετοκούνμπο: «Παρά τα όσα έχουμε αντιμετωπίσει κρατάμε το πνεύμα μας ψηλά»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη των Μπακς κόντρα στους Θάντερ. 

Αντετοκούνμπο: «Παρά τα όσα έχουμε αντιμετωπίσει κρατάμε το πνεύμα μας ψηλά»

Σημαντική εντός έδρας νίκη πανηγύρισαν οι Μπακς εις βάρος των Θάντερ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της Δύσης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας από το Μιλγουόκι, δίνοντας το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Για το ματς είπε: «Ξέραμε ότι έχουν παίκτες μεγάλους σε μέγεθος. Νομίζω ότι απλά παίξαμε το παιχνίδι. Προφανώς θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε το παιχνίδι με τον τρόπο μας, αλλά νομίζω ότι ξεκινώντας το παιχνίδι η προσπάθειά μας ήταν πραγματικά υψηλή. Ήταν μία καλή μέρα αμυντικά. Νομίζω ότι οι ψηλοί έκαναν τη δουλειά τους. Ο Μπόμπι (σ.σ. Πόρτις) νομίζω στην τρίτη ή στην τέταρτη περίοδο έτρεξε όλο το γήπεδο για να καρφώσει και μετά για λέι απ. Εγώ προσπαθούσα να στήνω pick and roll και να ρολάρω για να το κάνω πιο εύκολο για τον Ντέιμ και τον Κρις και νομίζω ότι ήταν μία συνολικά καλή μέρα για την ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Ελπίζω να το διατηρήσουμε».

Για τη δική του εμφάνιση τόνισε: «Εγώ απλά προσπαθούσα να παίξω σκληρά, να είμαι ανταγωνιστικός. Να προσπαθήσω να βρω τον ρυθμό μου. Ο Κρις (σ.σ. Μίντλετον) επέστρεψε, ο Ντέιμ (σ.σ. Λίλαρντ) επέστρεψε και είχαν την μπάλα. Πήραν πολλά σουτ, οπότε προσπάθησα να κάνω κάτι άλλο, να πάω για κάθε ριμπάουντ. Μπόρεσα να πάρω μερικά, να κερδίσω κάποιες δεύτερες κατοχές για την ομάδα. Ήταν μία καλή μέρα».

Για την αδελφική σχέση που υπάρχει στην ομάδα σχολίασε: «Νομίζω ότι μέσα στη χρονιά έχουμε δει πολλές αλλαγές, πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλούς τραυματισμούς, οπότε είμαστε απλά χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Παρά τα όσα έχουμε αντιμετωπίσει κρατάμε το πνεύμα μας ψηλά. Ακόμα κι όταν εγώ δεν παίζω, ακόμα κι όταν ο Κρις δεν παίζει, όταν ο Ντέιμ δεν παίζει, η ομάδα πηγαίνει εκεί έξω και προσπαθεί να κερδίσει τα παιχνίδια. Είμαστε όλοι υγιείς. Χρειαζόμαστε να είμαστε υγιείς και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό για αυτή την ομάδα».