Μόντι Ουίλιαμς: «Αηδιαστικό και γελοίο το no call»

Ξέσπασε ο προπονητής των Πίστονς για την αδικία σε βάρος της ομάδας του στο ματς με τους Νικς.

Μόντι Ουίλιαμς: «Αηδιαστικό και γελοίο το no call»

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Πίστονς στην ήττα από τους Νικς με 113-111.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Πίστονς, Μόντι Ουίλιαμς:

«Πού είναι τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης τώρα; Αυτό ήταν το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν. No call. Ως εδώ. Το έχουμε κάνει με τον σωστό τρόπο. Έχουμε επικοινωνήσει με την λίγκα, έχουμε στείλει τα VIDEO, έχουμε σιχαθεί να ακούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και ένας τύπος βούτηξε στα πόδια του Αουσάρ και υπήρξε no call.

Αυτό είναι αηδιαστικό. Δεν γίνεται να το χάσεις αυτό σε αγώνα του NBA. Τέλος. Και έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό, έχω κουραστεί να ακούω τους παίκτες μου να με ρωτάνε τι άλλο μπορούν να κάνουν. Αυτή η κατάσταση είναι το απόλυτο παράδειγμα για το τι περνάμε όλη την σεζόν. Ως εδώ.

Δεν γίνεται να βουτάς στα πόδια ενός παίκτη σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό και να υπάρχει no call. Είναι γελοίο και έχουμε κουραστεί. Θέλουμε απλώς ένα δίκαιο παιχνίδι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Θέλουμε ένα δίκαιο παιχνίδι και αυτό δεν ήταν δίκαιο. Τελείωσα».

Ο επικεφαλής της ομάδας διαιτησίας, Τζέιμς Γουίλιαμς, παραδέχτηκε κατόπιν εορτής το λάθος.

«Βλέποντας τη φάση μετά τον αγώνα, κρίνουμε πως ο Τόμπσον πάει πρώτος στην μπάλα και μετά του στερείται η δυνατότητα να κερδίσει την κατοχή. Έπρεπε να σφυριχτεί φάουλ σε βάρος του ΝτιΒιντσέντζο», ανέφερε.