Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη φετινή σεζόν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας»

Στα σκαμπανεβάσματα των Μιλγουόκι Μπακς τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά και το γεγονός ότι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Σε δηλώσεις του στο «Αthletic» ο «Greek freak» μίλησε για τα προβλήματα των «ελαφιών» και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας:

«Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσες αλλαγές, τόσοι τραυματισμοί, τόσα πολλά πράγματα. Πολλά πράγματα, σκαμπανεβάσματα. Αλλάζει, όπως είπα, το σχέδιο παιχνιδιού, η δομή, όλα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από την τεχνική ηγεσία, διαφορετική.

Ο προπονητής άλλαξε. Ο προπονητής άλλαξε ξανά. Αστέρια, άλλαξαν. Από τον Μίτνλετον που μπαινοβγαίνει. Όπως τόσα πολλά. Είναι απλά πάνω κάτω. Πάνω και κάτω. Αλλάζουν τόσα πολλά πράγματα. Αλλά πρέπει να μείνουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου. Δεν είναι αυτό που είμαι.

Προσωπικά, πρέπει να συνεχίσω να πιέζω. Αν πρέπει να μιλήσω περισσότερο στις συνεδρίες όπως έκανα όλο το χρόνο, αν πρέπει να πιάσω τον πίνακα και να γράψω κάτι, θα το κάνω, γιατί δεν πρέπει να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθάνομαι ότι δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και να πω: «Διάολε, είχα μερικές σπουδαίες ομάδες και δεν κατάφερα να ξεπεράσω τα εμπόδια». Πρέπει να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα με τον εαυτό μας. Έχω βαρεθεί με αυτό. Πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Δεν πρόκειται να μας δοθούν πράγματα. Πρέπει να πάμε να τα πάρουμε.

Έχω παίξει με τύπους που ποτέ δεν ένιωσαν άσχημα με τον εαυτό τους. Μπήκαν, έκαναν τη δουλειά τους, πήγαν σπίτι τους, έκαναν τη δουλειά τους, πήγαν σπίτι, έκαναν τη δουλειά τους. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν το κάνουμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».