Λάνθιμος και Στόουν είδαν το Λέικερς - Σανς (pic, vid)

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν βρέθηκαν στον αγώνα των Λέικερς με τους Σανς

Λάνθιμος και Στόουν είδαν το Λέικερς - Σανς (pic, vid)

Η αγάπη του Γιώργου Λάνθιμου για το μπάσκετ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παγκρατίου (ομάδα όπου πρωταγωνίστησε και ο πατέρας του).

Αυτή τη φορά ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης βρέθηκε στο Λος Άντζελες μαζί με την Έμμα Στόουν για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα Λος Άντζελες Λέικερς - Φοίνιξ.

Όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους, μετά μάλιστα και την κατάκτηση για το Poor Things του βραβείου της Καλύτερης Ταινίας (Κωμωδίας ή Μιούζικαλ).

H δε Έμμα Στόουν νίκησε στο νήμα την Barbie Μάργκοτ Ρόμπι στη «μάχη» για το βραβείο του Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Μαζί τους ήταν και ο stand-up κωμικός Ραμί Γιουσέφ (παίζει στο Poor Things), ενώ στα courtside seats της Crypto Arena βρισκόταν και ο Γουίλ Φέρελ ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον Λάνθιμο και την Στόουν.

Η πρωταγωνίστρια των τελευταίων ταινιών του Έλληνα σκηνοθέτη, φορούσε μάλιστα καπέλο με το σήμα των Φοίνιξ Σανς δείχνοντας την προτίμησή της!

Λάνθιμος και Στόουν θυμίζουμε είχαν βρεθεί και στο ΣΕΦ τον Μάιο του 2022, παρακολουθώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.