Γκρίζλις: Εκτός για 6 εβδομάδες και ο Μάρκους Σμαρτ!

Ο Αμερικανός γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις Μάρκους Σμαρτς υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού και θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες

 Γκρίζλις: Εκτός για 6 εβδομάδες και ο Μάρκους Σμαρτ!

Η ατυχία συνεχίζεται στους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς ο Μάρκους Σμαρτ υπέστη τραυματισμό στον παράμεσο του δεξιού του χεριού και θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου 6 εβδομάδες!

Η ομάδα του Μέμφις έχασε τον Τζα Μοράντ για την υπόλοιπη σεζόν με σοβαρό πρόβλημα στον δεξιό ώμο, ενώ πλέον δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον παράμεσο του δεξιού του χεριού και θα απουσιάσει για περίπου 6 εβδομάδες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα του Τενεσί, η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκεται στη 13η θέση της Δύσης με ρεκόρ 14-23, χάνει τους δύο πιο σημαντικούς περιφερειακούς της και αναμένεται να παραταχθεί για αρκετό καιρό με σχήματα ανάγκης.

Ο Σμαρτ μετρούσε μέχρι στιγμής 14,5 πόντους, 4,3 ασίστ και 2,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, με 58% στα δίποντα και 31% στα τρίποντα.