Ρούμπιο: «Κάποτε θα σας πω τι έγινε στις 30 Ιουλίου»

Με ένα συγκινητικό μήνυμά του ο Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι και ευχαρίστησε τους πάντες στο Κλίβελαντ

Ρούμπιο: «Κάποτε θα σας πω τι έγινε στις 30 Ιουλίου»

Ο Ρίκι Ρούμπιο μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος, λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, έγραψε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει με την ψυχική του υγεία.

Εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με την ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την λύση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός γκαρντ με μια συγκινητική ανάρτηση του εξήγησε τα προβλήματα ψυχικής υγείας που βιώνει τα τελευταία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας με τον ίδιο να κάνει προσπάθειες προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Το μήνυμα του Ρούμπιο αναφέρει:

«Γεια σας. Το βράδυ της 30ης Ιουλίου ήταν ένα από τα πιο σκληρά της ζωής μου. Το μυαλό μου βρέθηκε σε ένα σκοτεινό μέρος. Κατά κάποιο τρόπο ήξερα ότι βάδιζα προς αυτή την κατεύθυνση, όμως ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση. Την επόμενη ημέρα, αποφάσισα να σταματήσω την επαγγελματική του καριέρα.

Μία ημέρα, όταν έρθει η στιγμή, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλη αυτή την εμπειρία ώστε να υποστηρίξω κόσμο που βρίσκεται σε παρόμοιες καταστάσεις.

Μέχρι τότε, θέλω να μείνω στην προσωπική μου ζωή για να σεβαστώ εμένα και την οικογένειά μου, καθώς ακόμη δουλεύω στο κομμάτι της ψυχικής μου υγείας. Είμαι όμως στην περήφανη θέση να πω ότι βελτιώνομαι καθημερινά.

Ήθελε να δημοσιεύσω αυτό το μήνυμα σήμερα, επειδή η καριέρα μου στο NBA σήμερα ολοκληρώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2009, στο Draft στην Νέα Υόρκη. Τι όνειρο... Μετά από 12 χρόνια στη λίγκα, με όλα τα σκαμπανεβάσματα, έχω συλλέξει πολλές καλές αναμνήσεις και σπουδαίες σχέσεις. Μινεσότα, Γιούτα, Φοίνιξ, Κλίβελαντ. Ουάου. Σας ευχαριστώ!

Ειδική μνεία στο Κλίβελαντ. Το τελευταίο μου σπίτι. Ξέρω ότι τα πράγματα ήταν σκληρά, έτσι όπως τελείωσαν. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η χρονιά θα εξελιχθεί έτσι, όμως έχετε έναν θαυμάσιο οργανισμό που σέβεται απεριόριστα και καταλαβαίνει την κατάστασή μου, νοιάζεται για εμένα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και για την υποστήριξη»