Γιόκιτς: «Τα παιδιά μου να με θυμούνται ως μπαμπά και όχι μπασκετμπολίστα»

Την αποστροφή του για τη δημοσιότητα έδειξε για ακόμα μία φορά με δηλώσεις του ο Νίκολα Γιόκιτς.

Γιόκιτς: «Τα παιδιά μου να με θυμούνται ως μπαμπά και όχι μπασκετμπολίστα»

Σε podcast με τον συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Μάικλ Πόρτερ Τζ., μίλησε ο Νίκολα Γιόκιτς με τη συζήτηση να πηγαίνει στο ζήτημα της δημοσιότητας και πως αντιμετωπίζεται από τον κορυφαίο σέντερ του NBA.

Ο «Τζόκερ» υποστήριξε πως δε του αρέσει η δημοσιότητα ενώ εξέφρασε την επιθυμία του πως όταν αποσυρθεί θέλει να μην γνωρίζει ο κόσμος ποιος είναι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν βγεις έξω και κάνεις το οτιδήποτε, ακόμα και αν πετάξεις κάτι δίπλα στον κάδο απορριμμάτων, θα πουν "Α, δεν μπορεί να το βάλει ούτε σε έναν κάδο απορριμμάτων". Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τέτοια μικρά πράγματα και είναι απλώς λυπηρό κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπαρ, στο εστιατόριο, σε κάποιο παιχνίδι, και οι άνθρωποι απλώς βγάζουν τα τηλέφωνά τους και προσπαθούν να σε βγάλουν βίντεο. Θα πω ότι είναι αγενές.

Το να είσαι διάσημος, νομίζω ότι αρέσει σε κάποιους. Δεν μου αρέσει, πραγματικά. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, εύχομαι πραγματικά να μην με ξέρει κανείς και πραγματικά εύχομαι το παιδί ή τα παιδιά μου στο μέλλον να με θυμούνται μόνο ως μπαμπά, όχι ως μπασκετμπολίστα».