Το ΝΒΑ τιμώρησε επ' αόριστον τον Γκριν για το χτύπημα στον Νούρκιτς

Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν τιμωρήθηκε επ' αόριστον από το ΝΒΑ, για το χτύπημα στο πρόσωπο του σέντερ των Φίνιξ Σανς, Γιούσουφ Νούρκιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε το πρωτάθλημα την Τετάρτη.

Το ΝΒΑ τιμώρησε επ' αόριστον τον Γκριν για το χτύπημα στον Νούρκιτς

Ο Γκριν δέχθηκε ένα flagrant foul 2 για το χτύπημα στον Νούρκιτς και στη συνέχεια αποβλήθηκε για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του NBA, η επ' αόριστον τιμωρία «λαμβάνει υπόψη το επαναλαμβανόμενο ιστορικό αντιαθλητικών πράξεων του Γκριν».

Η λίγκα είπε ότι η ποινή που επιβλήθηκε από τον επικεφαλής επιχειρήσεων Τζο Ντούμαρς ξεκινά αμέσως. Αυτή είναι ήδη η δεύτερη τιμωρία του Γκριν αυτή τη σεζόν μετά τους 5 αγώνες.

«Θα του ζητηθεί να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις της λίγκας και της ομάδας πριν επιστρέψει για να παίξει», ανέφερε το NBA.

Ο Γκριν, ο γενικός διευθυντής των Ουόριορς, Μάικ Ντανλίβι Τζ. και ο ατζέντης του Γκριν, Ριτς Πολ, αναμένεται να συναντηθούν την Πέμπτη για να ξεκινήσουν να συζητούν μια πορεία παροχής συμβουλών και βοήθειας για τον Γκριν στο μέλλον, είπαν πηγές στον Έϊντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN. Το πρωτάθλημα δεν ήθελε να βάλει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων στην τιμωρία, αλλά θέλει να δώσει στον Γκριν τον χρόνο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ο Γκριν θα χάσει 153.941 $ ανά παιχνίδι εάν η τιμωρία του είναι λιγότερη από 20 παιχνίδια και 202.922 $ ανά παιχνίδι εάν τιμωρηθεί για περισσότερα από 20 παιχνίδια.