NBA: Σε ομάδα με έδρα το Λας Βέγκας θέλει να επενδύσει ο Σακίλ Ο' Νιλ

Την επιθυμία του να επενδύσει σε ομάδα του NBA με έδρα το Λας Βέγκας εξέφρασε ο Σακίλ Ο' Νιλ.

NBA: Σε ομάδα με έδρα το Λας Βέγκας θέλει να επενδύσει ο Σακίλ Ο' Νιλ

Ομάδα του NBA με έδρα το Λας Βέγκας θέλει ο Σακίλ Ο' Νιλ στην οποία μάλιστα υποστήριξε ότι θα ενδιαφερόταν να επενδύσει, αν ποτέ παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Λας Βέγκας για πρόσφατο γκραν πρι της Formula-1 ο παλαίμαχος άσος του NBA υποστήριξε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί από το διοικητικό κομμάτι με κάποια ομάδα, λέγοντας μάλιστα ότι θα είναι και ενεργός στο κομμάτι των αποφάσεων.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία στο NBA για τη δημιουργία νέων ομάδα με το Σιάλτ των πάλαι ποτέ Σουπερσόνικς να είναι στη λίστα όπως και το Λας Βέγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σχετικά ο Σακίλ Ο' Νιλ:

«Αν υπάρχει κάποια ομάδα που θέλει να έρθει εδώ, σίγουρα θα ήθελα να αναμειχθώ. Είτε με τον Λεμπρόν, είτε χωρίς τον Λεμπρόν θα ήθελα να αναμειχθώ. Σίγουρα δεν θα ήθελα στο μπέιζμπολ. Ίσως στο American Football, σίγουρα θα ήθελα στο μπάσκετ σίγουρα, αλλά όχι στο μπέιζμπολ. Υπάρχουν δύο τύποι ιδιοκτητών. Υπάρχει ο ιδιοκτήτης που έχει απλώς τις μετοχές και εκείνοι τύποι που τους αρέσει να παίρνουν και τις αποφάσεις. Θα ήθελα να ήμουν από εκείνους που θα παίρνουν τις αποφάσεις»