Ουόριορς - Τίμπεργουλβς: Ποινές αποκλεισμού και πρόστιμα - Έφεση θα καταθέσει ο Γκομπέρ

Με ποινή αποκλεισμού 5 αγώνων τιμώρησε το NBA τον Ντρέιμοντ Γκριν. Με πρόστιμα τη γλίτωσαν Γκομπέρ, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς με το Γάλλο να καταθέτει έφεση.

Ουόριορς - Τίμπεργουλβς: Ποινές αποκλεισμού και πρόστιμα - Έφεση θα καταθέσει ο Γκομπέρ

Βαρύς ήταν ο... πέλεκυς του NBA για τους εμπλεκόμενους στον καβγά μεταξύ των Ουόριορς και των Τίμπεργουλβς.

Συγκεκριμένα το NBA τιμώρησε τον Ντρέιμοντ Γκριν με ποινή αποκλεισμού 5 αγώνων. Από το διάστημα αυτό ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο αναμένεται να χάσει 769.970 δολάρια, ενώ θα λείψει από τα παιχνίδια με Θάντερ (δύο φορές), Ρόκετς, Σανς και Σπερς, με το τελευταίο ματς να γίνεται στο πλαίσιο του in-season tournament.

Από την άλλη με πρόστιμο 25.000 δολαρίων τιμωρήθηκαν οι Τόμπσον, ΜακΝτάνιελς και Γκομπέρ που εμπλέκονται στον καβγά, με τον Γάλλο σέντερ όμως να μην το παίρνει και τόσο ψύχραιμα.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για ντροπή, εξηγώντας ότι αυτός πήγε για να κατευνάσει τα πνεύματα κι όχι να επιτεθεί, ενώ βρέθηκε πιασμένος με κεφαλοκλείδωμα από τον Ντρέιμοντ Γκριν.

«Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά για μένα είναι ήταν κάτι παραπάνω από μία αντίδραση. Ήταν μία προσωπική επίθεση. Το να μου επιβάλλεται πρόστιμο, από την στιγμή που ήμουν ήρεμος και επέλεξα να κρατήσω χαμηλά τα χέρια μου όταν μου επιτέθηκαν, αυτό είναι ντροπιαστικό. Ντροπή! Και γι’ αυτό θα ασκήσω έφεση για το πρόστιμο!», ανέφερε ο ψηλός των Τίμπεργουλβς.